Onze school: De Zonnebloem

Met trots mogen wij onze school De Zonnebloem een warme, zorgzame school noemen. Een school waar iedereen meer dan welkom is.

Met woorden en daden voor een grote zelfstandigheid, eerlijkheid, beleefdheid en behulpzaamheid.

Met een ervaren en hecht leerkrachtenteam als vriendengroep aan het werk voor een stevige kennis in verband met talen, wiskunde en kennisvakken ... als een goede voorbereiding op het middelbaar onderwijs en het verdere leven.

Door tal van creatieve kansen de kinderen mogelijkheden bieden voor een volle ontplooiing van eigen talenten in verband met sport, muziek, techniek ...

De groei naar een echt gelukkige volwassenheid is ons streefdoel.

Samen met u gaan wij ervoor!

In Ardooie zijn er voldoende plaatsen om uw kind school te laten volgen. Maar kom zeker eens langs op onze school. We zijn ervan overtuigd dat u bij ons goed zit!

Na afspraak met directeur Jan (0476 89 88 16) kan u altijd vrijblijvend een rondleiding volgen tijdens of na de schooluren. Tijdens de schooluren geeft dit ons de kans om u de werking zoals ze is te tonen. Uw kind komt zeer graag mee en kan al eens proeven van de leuke werkhoekjes in de kleuterklas.

Dit schooljaar organiseren wij ook drie opendeurdagen:

19 oktober 2018
22 maart 2019
14 juni 2019
telkens van 13:30 tot 18:00.

Voor uw mening en met al uw vragen kunt u steeds bij directeur Jan en alle leerkrachten terecht.